Σεφ, Soil Michelin Star & Green Star Restaurant
Ξεκίνησε μαγειρικά από την Ελλάδα ως βασικό μέλος της ομάδας του Funky Gourmet και αφού περιηγήθηκε σε βραβευμένες ευρωπαϊκές κουζίνες – στο θρυλικό Hof Van Cleve του Peter Goossens στις Βρυξέλλες (3 αστέρια Michelin), στο Geranium στην Κοπεγχάγη (3 αστέρια Michelin), στο Frantzen στην Στοκχόλμη (3 αστέρια Michelin). Επέστρεψε στην Ελλάδα για να αναλάβει το βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin εστιατόριο Hytra. Εκεί, εξέλιξε τη μαγειρική πορεία του εστιατορίου, προσδίδοντας μια άλλη διάσταση στο μενού μέσα από την καλλιέργεια βοτάνων και μυρωδικών από τον κήπο του.
Είναι από τους πρώτους Έλληνες σεφ που προωθεί την βιωσιμότητα, εκφράζοντας μια σύγχρονη προσέγγιση της διεθνούς γαστρονομίας.Το τελευταίο διάστημα με τον συνεργάτη του Άλεξ Μουρίδη και μία ομάδα νέων και ταλαντούχων παιδιών, υποδέχονται το κοινό στο Soil. Το όνομα του εστιατορίου δεν είναι τυχαίο αφού το χώμα, του κήπου του Σεφ στο Αλεποχώρι παίζει καθοριστικό ρόλο σαν πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία και την ολιστική προσέγγιση της κουζίνας του. Τα βότανα και τα λαχανικά του μποστανιού του παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο earthy gastronomy χαρακτήρα του εστιατορίου και στις αρχές της βιώσιμης λειτουργίας του.