Οι κατά τόπους αγορές μπορεί να παρουσιάζουν ιδιαιτερότητες, αλλά έμποροι και προμηθευτές σε όλο τον κόσμο μοιράζονται την ίδια αποστολή: Εξυπηρέτηση πελατών, προσέλκυση κατάλληλων εργαζομένων και δημιουργία κέρδους. Πάνω σε αυτό το τρίπτυχο θα είναι στημένο το 14° Συνέδριο DIY & Home Improvement το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, στο ιστορικό Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138, Αθήνα).

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η παρουσίαση του καθηλωτικού Erwin Van Osta με τίτλο “When The Growing Gets Tough”. Πρόκειται για τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Hubo, μιας αλυσίδας 160 καταστημάτων στο Βέλγιο με ετήσια έσοδα σχεδόν 1,1 δισεκατομμύρια ευρώ και πρόεδρο της BricoAlliance, ενός συνεταιρισμού εννέα διαφορετικών αλυσίδων DIY με καταστήματα σε δώδεκα χώρες. Θα αναλύσει στο κοινό –χρησιμοποιώντας το παράδειγμα μιας σειράς του Netflix- γιατί οι ‘pay-per-use’ υπηρεσίες ενοικίασης εξοπλισμού και λογισμικού είναι το μέλλον στη διαχείριση των λειτουργιών μιας επιχείρησης. Επίσης, θα αναφερθεί σε τρόπους προσφοράς βελτιωμένων καταναλωτικών υπηρεσιών, ανάπτυξης δεξιοτήτων στις νεότερες γενιές και δημιουργίας bonding και αξιών στο προσωπικό κάθε εταιρείας.

Το Συνέδριο DIY & Home Improvement είναι η μεγαλύτερη B2Β συνάντηση της Home & Garden αγοράς: εργαλεία – μηχανήματα, χρώματα – βερνίκια και δομικά υλικά, ενώ εξίσου αξιοσημείωτη είναι και η παρουσία μεγάλων και σημαντικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην τεχνολογία και τον εξοπλισμό σπιτιού και κήπου.

Κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές, πρωτογενείς παρουσιάσεις, αποκλειστικές έρευνες και face to face επικοινωνία με τους σημαντικότερους decision makers της ελληνικής αγοράς δίνουν ακόμη πιο αναβαθμισμένο χαρακτήρα στο 14° Συνέδριο DIY & Home Improvement, με το επίπεδο να είναι πραγματικά υψηλότερο από ποτέ.

Μπορείτε να βρείτε εδώ αναλυτικά τα χορηγικά προνόμια και παροχές.