Στον Παντελή Μ. Παπαδόπουλο, Ιδρυτή της «Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε.» θα απονεμηθεί το ειδικό «Βραβείο Συνολικής Προσφοράς», στο πλαίσιο του 13ου Συνεδρίου DIY & Home Improvement, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου (9:00- 17:00), στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138, Αθήνα).
Πριν από 63 χρόνια, o Παντελής Μ. Παπαδόπουλος, με μόνο εφόδιο τη διορατικότητα και την τόλμη του, ταξίδεψε με το τρένο από την Αθήνα στη Σουηδία, με τον φιλόδοξο στόχο να αναλάβει την αντιπροσωπεία της Husqvarna. Η δυναμική του παρουσία έπεισε τη σουηδική εταιρεία να βγει για πρώτη φορά εκτός των συνόρων της Σκανδιναβίας και έτσι τον Δεκέμβριο του 1962 ο Παντελής Μ. Παπαδόπουλος έγινε ο πρώτος αντιπρόσωπος
μηχανημάτων Husqvarna παγκοσμίως.

Έκτοτε, η «Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε.» διαγράφει μια εξαιρετικά ανοδική πορεία και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο της. Συνεργάζεται με περισσότερα από 24 διεθνή εργοστάσια, επιλέγοντας τους κορυφαίους κατασκευαστές από Ευρώπη, Ηνωμένες Πολιτείες και Ασία και προσφέροντας στους καταναλωτές προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις που κάνουν την ενασχόληση τους με το πράσινο μια πραγματικά μοναδική εμπειρία.