SAVE THE DATE

Νέα δεδομένα φέρνει στο σύγχρονο λιανεμπόριο το «στοίχημα» του quick commerce, δηλαδή η παράδοση ηλεκτρονικών παραγγελιών εντός –ακόμη και- μιας ημέρας. Οι προκλήσεις που δημιουργεί για τον κλάδο μια τέτοια εξέλιξη θα αποτελέσουν μια ακόμη ενδιαφέρουσα θεματική του 13ου Συνεδρίου DIY & Home Improvement, το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου (9:00-17:00) στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138, Αθήνα).

Ο Λύσανδρος Φαληρέας, Commercial Strategy Senior Manager της efood market στην παρουσίασή “DIY meets Quick Commerce” θα αναφερθεί στις διαφορές μεταξύ q- commerce και e-commerce, στα πλεονεκτήματα που θα προσδώσει σε αλυσίδες και καταστήματα η συνεργασία με πλατφόρμες και υπηρεσίες delivery προκειμένου να παρέχουν τα προϊόντα τάχιστα στους καταναλωτές, καθώς και γιατί το q-commerce αποτελεί το μέλλον και για τα προϊόντα DIY & Home Improvement.

O Παναγιώτης Γκεζερλής, Ιδρυτής και Πρόεδρος Convert Group στην παρουσίαση «Ηλεκτρονικό Εμπόριο στο DIY: Δημιουργώντας αξία μέσα από την συνεργασία εμπόρου – προμηθευτή», θα αποκαλύψει στους συνέδρους ποιες θα είναι οι τάσεις στο ηλεκτρονικό εμπόριο στη χώρα μας το 2023 και τι μπορούν να κάνουν έμποροι και προμηθευτές για να βελτιώσουν τα μερίδια αγοράς τους και την κερδοφορία τους στο ηλεκτρονικό ράφι. Με τίτλο “Keep rolling”, οι άξονες στους οποίους θα κινηθεί to 13o Συνέδριο DIY & Home Improvement είναι:

  • ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ: Βιωσιμότητα, περιβαλλοντική μέριμνα, κοινωνική αλληλεγγύη και διάφανη επικοινωνία
  • ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟΥ: Έμφαση στις εξατομικευμένες εμπειρίες και υπηρεσίες
  • ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ: Ανακαλύψτε και κερδίστε το κοινό
  • QUICK COMMERCE: Πόσο εφικτό είναι για το DIY  Home Improvement
  • OPEN INNOVATION: Η σημασία της συνεργατικής κουλτούρας στην αγορά
  • ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ: Η “phygital” συμβίωση και ισορροπία μεταξύ φυσικού και ψηφιακού καταστήματος
  • ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ: Data, marketplaces και Omni channel σε μια «διαταραγμένη» εποχή
  • GARDEN TRENDS 2023: Έμπνευση, προϊόντα, υπηρεσίες και eco λύσεις για πιο «πράσινα» σπίτιαΤο Συνέδριο DIY & Home Improvement είναι η μεγαλύτερη B2Β συνάντηση της Home & Garden αγοράς. Είναι το μοναδικό networking event στελεχών από το ανώτατο διοικητικό επίπεδο όλων των μεγάλων εταιρειών, εκπροσώπων από όλα τα τμήματα των αλυσίδων λιανικής και του παραδοσιακού εμπορίου των εργαλείων, των χρωμάτων, των δομικών υλικών, της τεχνολογίας και του εξοπλισμού κατοικίας. Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ένα μοναδικό food & wine networking party, το οποίο θα ενώσει όλους τους ανθρώπους του κλάδου.