13° Συνέδριο DIY & Home Improvement

Το Συνέδριο DIY & Home Improvement, που εδώ και 15 χρόνια συσπειρώνει τον κλάδο της βελτίωσης και ανακαίνισης κατοικίας, επιστρέφει στη φυσική του μορφή. Με εμπλουτισμένο περιεχόμενο και οργανωτικές αναβαθμίσεις σε κάθε επίπεδο, η 13η διοργάνωση θα γίνει την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, στο Μουσείο Μπενάκη.

Το Συνέδριο DIY & Home Improvement είναι η μεγαλύτερη B2Β συνάντηση της αγοράς των εργαλείων, των χρωμάτων και των δομικών υλικών, ενώ εξίσου σημαντική είναι και η παρουσία μεγάλων και σημαντικών εταιρειών, που δραστηριοποιούνται στη τεχνολογία και τον εξοπλισμό του σπιτιού.

Το 13o Συνέδριο DIY & Home Improvement, θα αναδείξει για ακόμα μια χρονιά μέσα από το πολύπλευρο πρόγραμμα του, όλες τις εξελίξεις στην αγορά και παράλληλα θα αποτελέσει σημείο συνάντησης στελεχών από το ανώτατο διοικητικό επίπεδο όλων των μεγάλων εταιρειών, πολυπληθών συμμετοχών από όλα τα τμήματα των βασικότερων αλυσίδων λιανικής και του παραδοσιακού εμπορίου.

Ο κλάδος γίνεται όλο και ανταγωνιστικότερος και παρουσιάζει μεγαλύτερες προκλήσεις από ποτέ για τους λιανέμπορους, τους παραγωγούς και τους προμηθευτές. Η ψηφιακή μεταμόρφωση, η άνοδος των νέων μορφών εμπορίου και η παγκόσμια οικονομική και πολιτική αβεβαιότητα αναγκάζουν τις επιχειρήσεις DIY & Home Improvement να υιοθετήσουν νέες, καινοτόμες στρατηγικές για να αντιμετωπίσουν αυτή τις νέες και πολλές φορές πρωτόγνωρες προκλήσεις.

Με επαγγελματική, επιστημονική και ερευνητική προσέγγιση, το 13ο Συνέδριο DIY & Home Improvement θα καλύψει -για ακόμα μια χρονιά- μια πλούσια θεματολογία, διερευνώντας σε βάθος όλες τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν το σύγχρονο DIY & Home Improvement περιβάλλον, παρουσιάζοντας παράλληλα βέλτιστες πρακτικές, στρατηγικές, τεχνολογικές λύσεις και υπηρεσίες.