Οι τρόποι, με τους οποίους καταστήματα και αλυσίδες DIY & Home improvement θα κατορθώσουν να είναι ευθυγραμμισμένες με τις ψηφιακές εξελίξεις και να επενδύουν αποτελεσματικά στις νέες τεχνολογίες, ώστε να έχουν άμεσα οφέλη στις επιδόσεις τους, θα βρεθούν στο επίκεντρο του 13ου Συνεδρίου DIY & Home Improvement, το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου (9:00-17:00) στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138, Αθήνα).

Marco Orlandell

Ο Marco Orlandelli, CEO του ιταλικού Ομίλου Organizzazione Orlandelli, ο οποίος δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό, διαμόρφωση και εξοπλισμό κήπων, στην έρευνα “Garden Trends 2023” θα μοιραστεί με τους συμμετέχοντες την εμπειρία του για το πώς πρέπει να είναι στημένο ένα σύγχρονο κέντρο κήπου για να εξελιχθεί και να «κουμπώσει» στις ανάγκες των καταναλωτών. Τους λόγους επιλογής αγοράς φυτών, εργαλείων και ειδών κήπου από εξειδικευμένα καταστήματα, που παρέχουν όλα όσα χρειάζεται ο πελάτης για να απολαύσει τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού του: έμπνευση – μεγάλη γκάμα προϊόντων – συμβουλευτικές υπηρεσίες – eco λύσεις για πιο «πράσινα» σπίτια.

Neil Munz-Jones

Ο Neil Munz-Jones από την κορυφαία συμβουλευτική εταιρεία, mdj2, την οποία εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες διεθνείς αλυσίδες, θα παρέχει στους συμμετέχοντες την πλέον επικαιροποιημένη ενημέρωση για την ανάπτυξη νέων concept καταστημάτων και την προετοιμασία για το λανσάρισμα marketplace. Επίσης, πολλές πληροφορίες και case studies στρατηγικής ψηφιακού μετασχηματισμού, την παροχή ολοκληρωμένων προσωποποιημένων λύσεων και πάνω από όλα για τη βελτίωση της πολυκαναλικής εμπειρίας πελάτη.

Το Συνέδριο DIY & Home Improvement είναι η μεγαλύτερη B2Β συνάντηση της Home & Garden αγοράς. Είναι το μοναδικό networking event στελεχών από το ανώτατο διοικητικό επίπεδο όλων των μεγάλων εταιρειών, εκπροσώπων από όλα τα τμήματα των αλυσίδων λιανικής και του παραδοσιακού εμπορίου των εργαλείων, των χρωμάτων, των δομικών υλικών, της τεχνολογίας και του εξοπλισμού κατοικίας.

Κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές, πρωτογενείς παρουσιάσεις, αποκλειστικές έρευνες και face to face αλληλεπίδραση με τους σημαντικότερους decision makers της ελληνικής αγοράς δίνουν ακόμη πιο αναβαθμισμένο χαρακτήρα στο 13ο Συνέδριο DIY & Home Improvement, με το επίπεδο να είναι πραγματικά υψηλότερο από ποτέ.